Kyläseura Elo ry

Vuonna 2004 Luusniemen kyläseura, urheiluseura Elo sekä Luusniemen maa- ja kotitalousnaiset yhdistyivät Luusniemen Kyläseura Elo ry:ksi. Seuran tehtävänä on pitää kylä elävänä tiedottamisen, tapahtumien ja asukashankinnan avulla. Kyläseura toimittaa muutaman vuoden välein päivitettävää kyläesitettä ja ylläpitää näitä kotisivuja. Seuran tehtävänä on myös huolehtia urheilutoiminnasta ja urheilupaikkojen sekä seurojentalon kunnossapidosta. Kyläseura järjestää vuosittain talvi- ja kesätapahtumia. Seuran kautta voit vuokrata Elon taloa yksityistilaisuuksiin tai kahvi- ja ruoka-astiastoja pienempiin ja suurempiin juhlatilaisuuksiin.

Hallitus

Jäsenmaksut 2023

Aikuiset 30 €

alle 16 vuotiaat ilmaiseksi.

Saaja: Luusniemen Kyläseura Elo ry

Pankkiyhteys: FI88 5105 0620 0812 27

Viitenumero: 4501

Muuttakaa summaa jos perheessä on useampia jäseniä.

Maksaessa tulee käyttää annettua viitenumeroa.

Jäsenmaksu on itse asiassa sama kuin kylätalon vesipostin käyttömaksu. Toivomme luonnollisesti jäseneksi liittymistä, vesipostin käyttö ei ole ilmaispalvelu!

Jos on viestittävää tai kysyttävää niin viestiä Elon sähköpostiin luusniemenelo@gmail.com. Voi myös soittaa, tekstata tai laittaa WhatsApp-viestin kyläseuran hallituksen sihteerille.

puh. 040 545 1488.

Ystävällisin terveisin,

Kyläseura Elo Ry:n hallitus

 

Kyläseura Elo ry:n vuokraa kahvi- ja ruokailuastiastoja.

Hinnasto

Elon talo vuokraus sopimuksen mukaan, kyselyt ja varaukset luusniemenelo@gmail.com tai Hannu Siitari 0405861908.

Kyläseura välittää kylällä myyntiin tulevia tontteja ja asuntoja sekä selvittää kyläläisten ja kesäasukkaiden palvelutarpeita. Kylällä asuvien ja kesäasukkaiden mielipiteitä kartoitetaan kyläkyselyillä, joista viimeisin on toteutettu touko-kesäkuussa 2006. Kyläseuran ilmoitusfoorumina on kotisivujen lisäksi facebook sekä Elon talon ilmoitustaulu.

Vuonna 2006 kyläseura vietti Elo ry:n perustamisen 90-vuotisjuhlaa., jolloin Elon taloa remontoitiin talon keittiö- ja kokoustilojen osalta sekä julkisivu uusittiin. Remontti tehtiin kyläläisten talkootyönä.